Člani bobnarske skupine DRUMBORCI, so v četrtek, 18. 5. 2017, ob 18.00 skupaj z donatorji in direktorjem doma upokojencev Danice Vogrinec, odprli Večgeneracijski center Štajerska, kakor tudi celotno prireditev, ki je trajala vse do nedelje 21. 5. 2017.

Skupina v zasedbi: Sani Smajić – vodja skupine, Pia Perša Mekkattukulam 6. a, Ema Hauc in Nicholas Slanič 7. a, Borislav Mutić in Semir Bejta 9.a, je odigrala mešanico afriških ritmov in tako podprla otvoritev celotne prireditve.

Cilj našega nastopa je bilo medgeneracijsko druženje in promocija šole, kar nam je v popolnosti uspelo. Na prireditvi so podprli tudi projekt »20 za 20«, Marka Soršaka – Sokija, ki mu je v letošnjem letu uspelo obdariti z inštrumenti že 51. šol.

Videoposnetek

V okviru prireditev Doma Danice Vogrinec Maribor, so v nedeljo, 21. 5. 2017, od 9.15 dalje, učenci bobnarske skupine DRUMBORCI, sodelovali na Daničini štafeti modrosti. S svojim igranjem afriških ritmov so spodbujali vse udeležence teka, ki je že tradicionalen.

Sodelovanje v tem delu prireditve je na učence, ki so sodelovali, naredilo velik vtis, presenečeni so bili na pozitivne odzive tekmovalcev, ki so jim ploskali in se jim na ta način zahvalili za spodbujanje pri njihovem podvigu.

Kljub hladnemu vetru, je vzdušje bilo enkratno.

Sodelovali so:

Sani Smajić – vodja skupine, Borislav Mutić 9. a, Simon Mernik 8. a, Pia Perša Mekkattukulam 6. a, Ema Hauc in Nicholas Slanič 7. a in Semir Bejta 9. a.

Videoposnetek

(Skupno 89 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost