Na OŠ borcev za severno mejo smo se prijavili na natečaj HUDOdobra TELOvadnica. V ta namen smo z učenci in učenkami 6. razredov, babicami in dedki, ravnateljico in učitelji (Nina Kolenc (mentorica), Mihael Kraner, Daniel Veselić, Mateja Käfer, Rozika Puvar, Maja Pečnik, Klara Napast) posneli tri videofilme, in sicer (za ogled filma kliknite na naslov):

  1. NAŠA HUDO dobra POT.
  2. TEMELJI HODOdobre TELOvadnice.
  3. HUDOdobra TELOin UMovadnica.

Za zadnja dva od zgoraj naštetih filmov smo s strani ocenjevalne komisije prejeli 8 od skupno 9 možnih točk, za en film 7 od 9 točk. Ocenjevalna komisija je v natečaju ocenjevala vsebino, fabulo in tehnično izvedbo filmov.

S tem smo se uvrstili tik za 10 mestom izmed več kot 160 OŠ in SŠ, ki so bile prijavljene/ tekmovale v omenjenem projektu.

Tekom nastajanja projekta smo prišli do novega termina – UMOVADNICA, ki smo ga predstavili v enem od treh filmov. V nadaljevanju bomo nov termin še strokovno zapisali.

Vsem sodelujočim se iskreno zahvaljujemo za čudovito pot, ki smo  jo ustvarjali tekom projekta. Čestitke za odlične ocene in uvrstitev!

Več o natečaju projekta lahko preberete tukaj.

Mentorica: mag. Nina Kolenc, prof. šp. vzg.

(Skupno 94 obiskov, današnjih obiskov 1)