Drage učenke in učenci!počitnice

Ob zaključku šolskega leta, tik pred državnim praznikom ter na pragu počitnic, smo se na slavnostni akademiji, s slavnostnim govornikom brigadirjem SV gospodom Ernestom Anželjem ter pesmijo in lepo besedo poklonili 25. obletnici samostojnosti Republike Slovenije, v prostorih naše šole.

Številna tekmovanja, natečaji, sodelovanje na mnogih dogodkih v okolju, ki ga sooblikujemo, na področju raziskovanja, na področju ustvarjalnosti in inovativnosti, na področju kakovostnega pedagoškega dela, slovo od devetošolcev… so za nami. Šolsko leto 2015/16 je bilo naporno, a tudi izjemno uspešno šolsko leto, ki smo ga obogatili s številnimi odličnimi dosežki tako posameznih učencev in učiteljev, skupin in šole kot celote.

Za vsem tem stojimo ljudje. Vi, spoštovani starši, vaši otroci, učitelji in mentorji, strokovnjaki iz zunanjega okolja, s katerimi sodelujemo ter tisti del zaposlenih na šoli, ki skrbno ustvarjamo pogoje za to, da so otroci lahko uspešni.

Ob koncu šolskega leta je prav, da se vsem zahvalimo za skrb, energijo, trud in včasih tudi za nadzemeljske moči, ki so v teh časih potrebne. Želimo vam prijetne in varne počitnice z veliko pozitivne energije, veliko smeha ter dobre volje.

Vse dobro in se spet vidimo septembra!

mag. Lučka Lazarev Šerbec, ravnateljica

 

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport: Poslanica o zaključku pouka

(Skupno 30 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost