Drage učenke in učenci! 

Ugotovili smo, da je čas, da šoli privoščimo ODDIH. Ni nam lahko, zagotovo bo vsak koga pogrešal … a kaj hočemo. Red mora biti. Učitelji, ocenjevalci, so STROGO presodili, da jeseni NAPREDUJEMO v višji razred. Sedaj pa so na vrsti doooolge, vroče počitnice.

Še preden pa smo zapeli v slovo, smo se poklonili tudi Sloveniji ob dnevu državnosti. Galerija

VSE NAJBOLJŠE, SLOVENIJA!

Številna tekmovanja, natečaji, sodelovanje na mnogih dogodkih v okolju, ki ga sooblikujemo, na področju raziskovanja, na področju ustvarjalnosti in inovativnosti, na področju kakovostnega pedagoškega dela, slovo od devetošolcev… so za nami. Šolsko leto 2016/17 je bilo naporno, a tudi izjemno uspešno šolsko leto, ki smo ga obogatili s številnimi odličnimi dosežki tako posameznih učencev in učiteljev, skupin in šole kot celote.

Za vsem tem stojimo ljudje. Vi, spoštovani starši, vaši otroci, učitelji in mentorji, strokovnjaki iz zunanjega okolja, s katerimi sodelujemo ter tisti del zaposlenih na šoli, ki skrbno ustvarjamo pogoje za to, da so otroci lahko uspešni.

Ob koncu šolskega leta je prav, da se vsem zahvalimo za skrb, energijo, trud in včasih tudi za nadzemeljske moči, ki so v teh časih potrebne. Želimo vam prijetne in varne počitnice z veliko pozitivne energije, veliko smeha ter dobre volje.

Vse dobro in se spet vidimo septembra!

mag. Lučka Lazarev Šerbec, ravnateljica

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport: Poslanica o zaključku pouka

(Skupno 212 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost