Galerija

četrtek, 9. 3. 2017

Iz naših današnjih dnevnikov:

4. dan je bil fenomenalen, samo malo luknjo ima, da me je bolel prst. Zjutraj smo se igrali, potem smo šli na zajtrk. Zajtrk je bil zelo okusen. Potem smo šli smučat. Zelo dobro. Zdaj gremo na večerjo, njami. Trenutno imamo počitek in pišemo dnevnik. Kasneje gremo v disko, vau.

V disku je bilo zelo dobro.

Filip Nedoh, 5. a

Zjutraj sem se pogovarjala s prijateljicami, čez nekaj časa je prišel učitelj ter nam dal razglednice. Odšli smo na zajtrk. Po zajtrku smo pospravljali svoje apartmaje. Po pospravljanju apartmajev smo se odšli smučat, bilo je zabavno. Imeli smo tudi kratko pavzo in med tem tudi pili okusen čaj. Po kratki pavzi smo se šli odšli nazaj smučat. Ko smo s smučanja prišli v apartmaje, smo imele kratek počitek, nato smo odšli na kosilo, bilo je okusno. Po kosilu smo odšli v apartmaje in počivali ter se igrali. Zdaj nas še čaka večerja in disko.

Nuša Caf, 5.b

Prebudila sem se v lepem jutru. 8.05 smo odšli na zajtrk. Nato smo se šli oblačit v smučarsko opremo in odšli smučat. Čas je bil za počitek. Odšli smo na čaj in nato spet smučat. Potem smo odšli na kosilo, s kosila smo odšli na svoje apartmaje in smo nekatere pisale dnevnik. Odšli smo na večerjo in odlična je bila. Nato smo šli v disko. Super je bilo!

Lana Stanković, 5. a

Danes zjutraj, ko sem se zbudil, sem si šel umit zobe in obleč oblačila. Nato so se oblekli še ostali. Ob 7.45 nas je prišel zbudit oziroma pozdravit g. Kamenšek. Morali smo se malo razgibati. Nato je sledil zajtrk. Bil je zelo okusen. Potem je bilo zelo malo počitka. Po počitku je sledilo smučanje. Po odmoru za čaj smo odšli nazaj smučat. Ko smo končali s smučanjem, smo odšli nazaj smučat. Ko smo končali s smučanjem, smo odšli v apartmaje. Potem smo odšli na kosilo. Bilo je okusno. Sledil je počitek. Nato je prišla učiteljica in nam razdelila matematične kengurujčke in malico. Potem smo začeli pisati dnevnike. Sledila je večerja. Po večerji pa gremo v disko.

Zelo, zelo dobro se počutim, pa čeprav pogrešam družino.

Mai Valenčič, 5. b

sreda, 8. 3. 2017

Iz naših današnjih dnevnikov:

Danes zjutraj sem se zbudil z največjim veseljem. Komaj sem čakal, da grem smučat. Umil sem si zobe in se oblekel. Odšli smo na zajtrk, ki je bil zelo dober. Po zajtrku sem pisal veselo šolo. Po pisanju sem si oblekel smučarska oblačila in si obul pancarje, vzel smuči in palice. Nato sem odšel smučat. Vozil sem se po vseh progah. Čas je bil za počitek in čaj. Po odmoru smo odšli nazaj smučat. Po smučanju smo odšli na kosilo, ki je bilo odlično. Po kosilu smo odšli nazaj v apartmaje in se pripravili za sprehod. Šli smo na predstavitev varnega smučanja, ki nam ga je predstavil policist v apartmajih Tisa. Od apartmajev smo odšli v trgovino, kjer smo si kupili prigrizke in nekaj za pit. Po vrnitvi s sprehoda smo se vrnili v apartmaje. Zdaj smo odšli na večerjo, ki je bila zelo dobra. Po večerji smo odšli na nočno smuko. Vrnili smo se v apartmaje in pisali dnevnik.

Žak Birsa, 5. b

Zbudila sem se ob 6.15 in odšla v sosednjo sobo, kjer smo se s puncami pogovarjale. Prišel je učitelj in nam povedal, da se moramo razgibati. Razgibali smo se, se oblekli in odšli na zajtrk. Po zajtrku smo pisali veselo šolo, bila je težka, a mi jo je uspelo rešiti. Končali smo z veselo šolo in odšli na smučišče. Bilo je super! Po smučanju smo imeli kosilo. Njami! Nato smo imeli počitek, po počitku pa smo odšli na predavanje, ki je bilo zelo poučno. Predavanje se je končalo in odšli smo v trgovino. Nakupili smo sladkarje in odšli v apartmaje, nato pa na  večerjo. Po večerji smo odšli v apartmaje, se oblekli in odšli na nočno smuko.

Mia Habjanič, 5. a

torek, 7. 3. 2017

Iz naših današnjih dnevnikov:

Ta dan smo najprej začeli z zajtrkom. Po počitku smo šli smučat. Najprej smo šli na krogece. Bilo je nekaj težav, ker me je zanašalo. Zato sem šel na trak. Na traku je bilo zabavno. Končali smo in odšli na čaj. Potem smo odšli nazaj na smučišče in odšli nazaj na trak. Nato smo končali in odšli v sobe. Šli smo na kosilo, ki je bilo odlično. Počivali smo eno uro, nato smo odšli na pohod. Ob tem sem se veliko naučil. Po pohodu smo odšli na večerjo. Po večerji smo odšli v sobe in začeli pisati dnevnik. Dan je bil zelo zanimiv.

Daniel Holjević, 5. a

Zjutraj smo vstale in pospravile sobo, saj so učiteljice ocenjevale sobe. Pozneje smo odšli na zajtrk. Po zajtrku pa smo se oblekli v smučarsko opremo in se odšli smučat. Po smučanju smo imeli majhen počitek. Pozneje smo imeli kosilo, ki je bilo zelo dobro. Po kosilu smo spet imeli počitek. Pozneje smo se oblekli in obuli zimske čevlje, saj smo odšli na pohod. Med prostim časom smo gledali nogomet.

Nina Jančec, 5. a

Danes smo se zbudili ob 7.00. Ob 7.35 smo odšli na zajtrk. Imeli smo odmor pol ure in smo se oblekli za smučanje. Na smučanju smo bili več kot dve uri. Trikrat sem padla, ampak znam boljše smučat kot včeraj. Med smučanjem smo imeli odmor, pili smo čaj in se spet šli smučat. Ob 14.15 smo šli na kosilo. Bil je krompir, meso in solata. Po kosilu smo počivali, nato smo šli na pohod. Gospod učitelj Boštjan nam je povedal nekaj zanimivosti o Ribnici na Pohorju, potem smo šli do cerkve in se vrnili na večerjo. Za večerjo je bil čips in ribje palčke. Zelo sem se najedla.

Merdijja Polić, 5. b

Zjutraj sem se zbudil z velikim veseljem, saj sem komaj čakal današnja doživetja. Šel sem si umiti zobe in se obleči, saj se je že bližal zajtrk. Ko sem se oblekel smo odšli zajtrkovati. Za zajtrk je bila ena mojih najljubših jedi. Po zajtrku smo se oblekli za smučanje. Ko smo se končno oblekli, smo odšli na smučišče. Komaj sem čakal na to. Smučali smo se štiri ure. Imeli smo tudi kratko pavzo za čaj. Po smučanju smo se preoblekli nazaj v naša oblačila. Bili smo tudi zelo premočeni. Mokro perilo smo dali sušiti. Nato smo odšli na kosilo. Tudi kosilo je bilo zelo dobro. Po kosilu smo imeli dolg počitek, da se nam je hrana polegla. Med počitkom smo lahko gledali nogomet ali pa se pripravljali na matematičnega kengurujčka. Nato smo se morali obleči, saj smo so odločili, da gremo na pohod. Sprehajali smo se do ribniškega pokopališča. Pohod mi je bil zelo všeč. S pohoda smo odšli kar na večerjo. Bila je zelo dobra. Po večerji smo odšli nazaj v svoje sobe.

Rok Slapnik Boršič, 5. b

ponedeljek, 6. 3. 2017

Za nami so prvi koraki na snegu …

Iz naših današnjih dnevnikov:

Danes je prvi dan šole v naravi. Zjutraj smo se poslovili in ob pol devetih krenili izpred šole. Po poti do Ribnice na Pohorju nas je ves čas spremljala reka Drava. Končno smo prispeli na cilj. Naredili smo ‘tekoči trak’ za smuči in jih pospravili. odšli smo v svoje sobe, bile so mi zelo všeč, razpakirali smo in se namestili. Čez nekaj časa je nastopilo kosilo, bilo je zelo dobro. Po kosilu smo se šli smučat, naučila sem se vozit slalom. Od začetka mi ni šlo najbolje, vendar sem sčasoma dobila občutek. Potem smo imeli spet prosti čas, izkoristila sem sem ga za spanje. Malo potem je sledila večerja in vse do zdaj, ko pišem šolski dnevnik komaj čakam, da se naučim še nekaj novega.

Lana Letnik, 5. b

Zjutraj smo šli na avtobus ter začela se je dolga vožnja do Ribnice na Pohorju. Ko smo prišli v apartma 2007, sem bila vzhičena in vesela. Soba mi je bila zelo zelo všeč. Nato smo šli na kosilo, bilo je zelo dobro, še posebej juha mi je bila všeč. Po kosilu smo šli na smučanje, tam smo se smučali zelo dolgo časa. Po smučanju smo se odpravili v sobe in se pogovarjali do večerje. Za večerjo smo imeli še boljšo hrano kot za kosilo.

Anja Vizjak, 5. a


Spoštovani starši.

Srečno smo prispeli v Ribnico na Pohorju. Udobno smo se namestili in že komaj čakamo, da se odpravimo na sneg.

(Skupno 220 obiskov, današnjih obiskov 1)