V zadnjih dneh smo dosegli kar nekaj lepih rezultatov na šolskih športnih tekmovanjih.

V petek, 13. 5. 2015, smo se udeležili področnega posamičnega tekmovanja v atletiki. Vsi učenci so odlično zastopali barve šole. Najuspešnejši so bili:

ADRIAN KOBLER – 2 .mesto (300m)

JAKA OBERLAJT – 3. mesto (600m)

ŠTAFETA 4 X 100M  (Luka Kavčevič, Jakob Pokeržnik, Žiga Obreht, David Flakus Bosilj) – 2. mesto

V ponedeljek, 16.5.2016, je ekipa mlajših učenk v sestavi: ZOJA PLETERŠEK, PIA BRUMEC, ARLINDA MULAJ, TINKARA ŠAFARIĆ, MIA LEBAR, LENJA PLETERŠEK, LARA RIBIČ in ANA LUKMAN, osvojila 4. mesto na občinskem tekmovanju v nogometu. Pokal in medalje so jim ušle po napetem izvajanju kazenskih strelov.

V petek, 20.5.2016, je ista ekipa deklic nastopila še na občinskem prvenstvu v rokometu  in osvojila odlično 2. mesto, ter se uvrstila na področno tekmovanje.

Tega dne so na občinskem prvenstvu v rokometu nastopili tudi naši mlajši dečki v sestavi: JAKA OBERLAJT, ALEŠ GRACEJ, JAN REMIH, ALJAŽ VODOVNIK, ADRIAN KOBLER, GAVRO GRMAŠ, MIHA LESKOVAR, ANEI POLANEC. Učenci so se zelo izkazali, saj so osvojili 1. mesto  in s tem naslov občinskih prvakov v rokometu. Tudi oni so se uvrstili na področno tekmovanje.

Dan pred tem, v četrtek 19.5.2016, je potekalo občinsko prvenstvo v gimnastiki, imenovano Mini pokal Leona Štuklja. Tudi na tem tekmovanju smo se izkazali, saj smo dosegli kar nekaj lepih uvrstitev. Na stopničke so stopili:

NIKA PAVČIČ – 2. mesto

MAI LESKOVAR – 2. mesto

EKIPA STAREJŠIH DEČKOV (Mai Leskovar, Žiga Obreht, Jakob Pokeržnik, Blaž Šafarić, Nejc Kobilica) – 2. mesto

EKIPA MLAJŠIH DEČKOV (Marin Kladošek, Jure Oberlajt, Gal Šuštar, Luka Gole) – 2. mesto

Galerijo slik s tekmovanj lahko najdete tukaj.

VSEM UČENKAM IN UČENCEM ČESTITAMO ZA ODLIČNE UVRSTITVE!

 

(Skupno 131 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost