Dragi učenci, spoštovani starši,

kot bi mignili, smo prišli do konca še enega šolskega leta. Letošnje je bilo po dolgem času prvo, ki je v celoti potekalo brez prekinitev, čeprav so slednje iz minulih let pustile posledice na učencih in slednje so še kako vidne.

Vsak med vami je v tem letu prehodil čisto svojo pot in verjamem, da ste prav vsi napredovali – vsak po svoje. Kdor še ni dosegel vseh ciljev – prihodnje leto je nova priložnost za njihovo doseganje.

V novem šolskem letu se srečamo v petek, 1. 9. 2023, nekateri v malo spremenjeni sestavi. Tako bodo bodoči petošolci v dveh oddelkih in ne treh. Kateri oddelek bo obiskoval kateri učenec in kdo bodo razredniki, bodo učenci izvedeli 1. septembra 2023, ko jih bodo razredniki pozdravili pred šolo.

Počitnice naj bodo čas za vse tisto, za kar ga med letom ni v kupu (ob)šolskih obveznosti: za počivanje, druženje, igro, nova prijateljstva, hobije … Predvsem pa naj bo odmik od obveznosti in skrbi ter vseh vrst zaslonov. Pravo življenje se odvija izven in onkraj zaslonov in ne v virtualnem svetu.

Varne, zdrave in sproščene počitnice želimo učitelji OŠ borcev za severno mejo in ravnateljica

 

(Skupno 12 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost