Natečaj športne zveze Maribor, prihod slovenske olimpijske bakle v Maribor in ugodnosti za mariborske OŠ ob nazivu evropsko mesto športa za leto 2018, ki ga je prejel Maribor

 

Športna zveza Maribor ob prihodu slovenske bakle na trg Leona Štuklja in ob slavnostni otvoritvi projekta Maribor, evropsko mesto športa 2018, k sodelovanju vabi mariborske osnovne šole. V olimpijskem duhu pred prihajajočim dogodkom razpisujejo nagradni natečaj, v katerem lahko sodelujejo vsi razredi OŠ v MOM. Z natečajem bodo nagradili tri razredne fotografije, ki bodo izkazale največ kreativnosti in medsebojnega sodelovanja (http://szm.si/natecaj).

Prihoda slovenske bakle na trg Leona Štuklja se bo udeležila tudi naša šola. Učenci od 5. do 9. razreda bodo sodelovali na dogodku, ki se bo zgodil  24.1.2018 med 16. in 18. uro.

V letu 2018 je Maribor evropsko mesto športa in MOM je omogočila vsem učencem mariborskih osnovnih šol brezplačni zimski športni dan. To ugodnost bomo izkoristili tudi mi in v torek, 30.1.2018, bomo učence 6. – 9. razredi odpeljali na športni dan na drsanje, plavanje, pohod in smučanje.

(Skupno 63 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost