Ministrstvo_za_izobraevanje Evropski_socialni_sklad Javni_sklad_RS_za_razvoj_kadrov

POPESTRIMO NAŠO ŠOLO!

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

mesecu novembru se bo na naši šoli začel izvajati projekt Popestrimo šolo. Kaj je to? Na šoli se bodo za  učenke in učence izvajale številne raznovrstne aktivnosti, ki bodo prispevale k višjemu standardu vzgojno-izobraževalnega dela.

Vse aktivnosti bodo potekale izven šolskega pouka in so brezplačne. Nekatere dejavnosti bodo potekale tudi med počitnicami.

Vse osnovne informacije o projektu lahko najdete pod rubriko Popestrimo šolo, učenci pa so program aktivnosti (zloženko) prejeli tudi v šoli.

V prijavnicah, ki so jih učenci prejeli v šoli, je prišlo do napake, za kar se vam opravičujem. Navedene so vsebine, ki jih bomo izvajali šele v naslednjem šolskem letu. Prosim vas, da naslove izbranih aktivnosti z zloženke dopišete na prijavnico lastnoročno ali natisnete novo prijavnico, ki je v priponki.

PRIJAVNICA

Urnik dejavnosti in dogajanj na šoli bo objavljen na naši spletni strani med jesenskimi počitnicami pod rubriko Popestrimo šolo.

Želimo si, da bi učenci naše šole pri programu sodelovali in si tako popestrili popoldneve, zapolnili prosti čas in aktivno preživeli dneve počitnic.

Koordinatorica projekta:

Andreja Hvauc

(Skupno 41 obiskov, današnjih obiskov 1)