ZA KOGA?

ZA UČENCE od 6. do 9. RAZREDA, ki izkazujejo izjemne potenciale, motivacijo in interes na izbranem razpisanem področju in imajo identifikacijo o nadarjenosti.

KJE?       

NA DOMU MILOŠA ZIDANŠKA NA POHORJU (Hočko Pohorje 38, 2208 Pohorje)

KAJ BOMO POČELI?

Na taborih bomo razvijali logično mišljenje oz kreativno pisanje. Dneve bomo poleg vsebinskih delavnic, še dodatno popestrili z različnimi aktivnostmi  kot so nočni sprehod z lučkami, sankanje in “pležuhanje”, zabavni večerni program in še in še.

KDAJ? 

22. – 25. 2. 2016: LOGIKA ali KREATIVNO PISANJE

Udeleženec se lahko v enem terminu udeleži le enega vsebinskega tabora.

CENA?

105,00 EUR na udeleženca. Cena zajema organizacijo in izvedbo programa, bivanje, prehrano, zavarovanje, prevoz, varstvo, organizacijo ter izvedbo ostalih aktivnosti. Plačilo se izvede na osnovi računa oz. položnice (UPN), ki ga po prejemu prijave in priloženih dokazil staršem oz. skrbnikom posreduje ZPM Maribor. Plačilo mora biti izvedeno najkasneje do 12. 2. 2016 za 1. termin in 19. 2. 2016 za 2. termin.

PRIJAVA?

IZPOLNJENA PRIJAVNICA z motivacijskim pismom (izpolni udeleženec) in potrdilo o identifikaciji nadarjenosti. PRIJAVE, skupaj s kopijami dokazil o dohodkih staršev, sprejemamo na ZPM Maribor do petka, 5. 2. 2016 (1. termin) in 12. 2. 2016 (2. termin) oz. do zapolnitve prostih mest (šteje se datum prejema prijavnice).

Starši lahko uveljavljajo možnost subvencioniranja glede na prihodek na družinskega člana na osnovi regresne lestvice za letovanje otrok v letu 2015. Podrobnejše informacije o prijavi na spletni strani ZPM Maribor, kjer nadete tudi prijavnico.

Prevoz bo organiziran iz večjih slovenskih mest (npr. Murska Sobota – Maribor/Celje – Maribor – Pohorje, Ljubljana – Pohorje, Koper – Postojna – Ljubljana). Starši poskrbijo za prevoz udeležencev do ustrezne vstopne postaje, ki bodo znane po prijavi vseh udeležencev.

DODATNE INFORMACIJE: Urša Žiger, 02 229 69 15, ursa@zpm-mb.si.

Letak ZPM

(Skupno 115 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost