Spoštovani starši!

Razmišljam o naših otrocih, o tem, da imajo ob starših v njihovem življenju veliko vlogo tudi učitelji. Sprašujem se ali bodo srečali učitelja, ki je voljan delati z njimi, ki bo prepoznal njihov talent, jim dal veter v hrbet in jih motiviral?

2. marca 2016 smo se sestali predstavniki Sveta staršev na 48. redni seji. Zapisnik boste lahko še v tem tednu prebrali na spletni strani šole. Med drugim nam je ga. Nevenka Pilih iz upravnega odbora šolskega sklada podala finančno poročilo o delovanju v preteklem letu. Vse finančne donacije prejete s strani staršev, zaposlenih na naši šoli in od podjetij so se uporabile v nadstandardne namene za naše otroke.

Vsakemu izmed vas, spoštovani starši, se iskreno zahvaljujem, da ste (in še boste) po svojih zmožnostih prispevali v šolski sklad, tudi z donacijami za izdelke, ki jih otroci pod budnim očesom učiteljev izdelujejo na tehničnih dnevih v šoli. Upam, da se boste odzvali vabilu in jutri obiskali dobrodelni velikonočni bazar in uživali ob prazniku žena in materinstva. S svojo donacijo boste našim otrokom tudi v bodoče omogočili nadstandard v času njihovega šolanja.

Vam in vašim družinam želim vesele velikonočne praznike, ter nepozaben objem vašega otroka na dan materinstva!

Mojca Bobinski Bihar, predsednica sveta staršev

(Skupno 96 obiskov, današnjih obiskov 1)